آدرس دفتر مرکزی : توجه داشته باشید شرکت پرفکت استپس اعلام میدارد هرگونه تبلیغ در شبکه های ماهواره ای سوء استفاده از برند شرکت بوده و گروه صنعتی پرفکت استپس هیچگونه مسئولیتی در قبال این محصولات تقلبی ندارد و عواقب خرید این محصولات بر عهده خریدار میباشد ، ضمناً عاملیت های رسمی فروش محصولات اصلی پرفکت استپس علاوه بر سایت ، نمایندگی های شرکت در سراسر کشور میباشد.شماره های تماس : 02136905909 09120620474
0

نمایشگاه بین المللی کفش سال 1399

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست اخبار | پنجشنبه 30 بهمن 1399 در ساعت 24 : 12 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

هفتمین نمایشگاه بین المللی کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته 

مدیر عامل تولیدی کفش آرمیس در گفت و گو با «درفش صنعت»: در حال حاضر صادراتی که انجام می گیرد دارای استاندارد های تجارت امروز جهان نیست بلکه در سطحی بسیار پایین و به صورت کاملا سنتی است.

هفتمین نمایشگاه کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته فرصتی مناسب بود تا تعدادی از صنعتگران و تولید کنندگان به نمایندگی از دیگر فعالان بخش تولید در کشورمان در مدتی هرچند کوتاه دور هم جمع شوند و ضمن معرفی محصولات خود، آخرین دستاوردهای این صنعت کیف، کفش و چرم  را به نمایش گذارند.

از سوی دیگر برای رسانه ای همچون ، «درفش صنعت» نیز فرصتی است تا مشکلات و مطالبات این تلاشگران را به گوش مسئولان برساند تا شاید بدین وسیله موانع پیش روی صنعت کشور هموارتر شود.

 

یکی از برندهای حاضر در این دوره از نمایشگاه کیف و کفش، برند «آرمیس» است. مدیر تولیدگروه صنعتی آرمیس و پرفکت استپس در گفت و گو با خبرنگار «درفش صنعت» و در معرفی این گروه صنعتی اظهار کرد: برند آرمیس حدود 15 سال است که در تولید کفش های ورزشی و کفش های راحتی فعالیت دارد و سعی داشته با تولید کفش های با کیفیت، نماد یک برند خوشنام ایرانی باشد.

وی ادامه داد: تلاش گروه صنعتی آرمیس، همواره در جهت تولید کفش هایی با کیفیت بالا بوده، تا ضمن جذب مشتریان داخلی، نظر بازارهای جهانی را نیز به این کالای ایرانی جلب کند.

نظری افزود: محصولات گروهی صنعتی آرمیس در حال حاضر به کشورهایی همچون ارمنستان، عراق، افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.

مدیر تولید گروه صنعتی آرمیس در خصوص آینده صنعت کفش در ایران گفت: آینده صنعت کفش کشور در حقیقت بستگی به میزان حمایتی دارد که از سوی دولت متوجه این صنعت می شود.

وی تصریح کرد:  هرگاه سخن از حمایت به میان می آید، گمان می رود که این حمایت، صرفاً حمایت مالی است. در حالی که تقویت زیرساخت های صنعتی کشور یکی از مهم ترین مطالبه تولیدکنندگان از سوی دولت است.

نظری در تشریح چالش های پیش روی فعالان بخش تولید گفت: امروزه بخشی از مشکلات تولیدکنندگان را مشکلاتی است که به راحتی از سوی دولت برطرف می شود. مشکلاتی همچون، بیمه، دارایی، تسهیل در روند صادرات و تامین مواد اولیه برای تولید.

وی افزود: فعالان بخش تولید، گرچه امروزه به دلیل نوسانات قیمت ارز و کاهش چشمگیر ارزش پول ملی، با چالش بزرگ نبود نقدینگی مواجه هستند، اما در صورتی که دولت به وظیفه خود در جهت حمایت از صنعت عمل کند، بخش اعظمی از باری که شرایط اقتصادی بر دوش صنعتگران قرار داده، کم شده و تولیدکنندگان با تلاش خود اجازه نخواهند داد تا چرخ صنعت از حرکت باز بایستد.

مدیر تولید گروه آرمیس تاکید کرد: صنعت کشور با توجه به منابع سرشاری که کشور ما از آن برخوردار است می تواند، از آینده ای روشن برخوردار شود. فراموش نکنیم که کشور ما بزرگترین پالایشگاه های پتروشیمی را داراست و از ذخایر بزرگ نفت و گاز بهره مند است. از سوی دیگر در کشور ما دارای میلیون ها نفر نیروی کار جوان و مستعد است و با بکارگیری این سرمایه های مادی و معنوی می توانیم در صنعت کفش، با بزرگترین برندهای جهان وارد رقابت شویم. البته همه اینها بستگی به این دارد که چگونه این منابع ارزشمند مدیریت می شود.

نظری با اشاره به مشکلات صاردات کالا به دیگر کشورها به دلیل انسداد راه های مبادلات مالی با دیگر کشورها، گفت: یکی دیگر از مشکلات صنعتگران، به ویژه فعالان صنعت کفش، وجود موانع متعدد در مسیر صادرات است. در حال حاضر کشور روسیه یکی از بهترین بازارها برای کالاهای ساخت ایران به شمار می رود. اما به دلایلی همچون عدم مراودات مالی میان ایران و دیگر کشورها، موضوع صادرات به دیگر کشورها، حتی کشوری همچون روسیه به کندی صورت می گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر صادراتی که انجام می گیرد دارای استاندارد های تجارت امروز جهان نیست بلکه در سطحی بسیار پایین و به صورت کاملا سنتی است. به طور مثال تاجر عراقی به ایران می آید، کالاهای خود را انتخاب می کند و با مشقت زیاد به کشورش حمل می کند. این نوع تجارت دیگر در جهان منسوخ شده است! در چنین سطحی دیگر امور گمرکی، گشایش اعتبار و باز کردن ال سی و ... انجام نمی گیرد و تجارت میان دو کشور کاملا به صورت سنتی انجام می گیرد. این وضعیت موجب شده تا شاهد رشد صادرات در کشور نباشیم و نتوانیم با کشورهای قدرتمند تجارت داشته باشیم.

نظری تصریح کرد: به طور مثال ما کالایی را با قیمت 1 و نیم دلار به بازار خارجی عرضه کرده ایم که قیمتی بسیار پائین استن. حتی بدترین و بی کیفیت ترین کفش چینی قیمتی بالای 4 دلار دارد! اما به دلیل مشکلاتی که ذکر شد، کفش مرغوب ایرانی که قیمتی بسیار مناسب دارد، نمی تواند بازارهای بین المللی را در تصرف خود درآورد.

مدیر تولید گروه صنعتی آرمیس در پایان اظهار کرد: امیدواریم مسئولان کمی دلسوزانه تر به موضوع صنعت نگاه کنند و موانع را از پیش پای تولیدکنندگان بردارند. بدون شک اگر اندکی حمایت دلسوزانه وجود داشته باشد، کالای ایرانی می تواند در سراسر جهان خودنمایی کند و هر روز شاهد توسعه و پیشرفت صنعت کشور عزیزمان باشیم. 

 

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()